کرملین: هیچ تضمین امنیتی برای اوکراین با روسیه هماهنگ نشده است ترامپ مدعی شد: با ایرانی‌ها در تماس هستم باکو: اجازه نمی‌دهیم از آسمان و خاک خود برای حمله به ایران استفاده شود احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران

حزب الله: استفاده از آسمان عراق برای حمله به ایران تنگه هرمز را خواهد بست

گردان‌های حزب الله عراق درباره هر گونه تجاوز آمریکا و متحدانش به آسمان عراق به منظور حمله به ایران هشدار جدی داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۲۰ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 11
کد خبر: ۲۵۹۸۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، حزب الله عراق درباره هر گونه استفاده از آسمان این کشور به منظور حمله به ایران به آمریکا و متحدانش هشدار جدی داد.

بر این اساس، ابوعلی العسکری، مسئول امنیتی گردان‌های حزب الله عراق در این باره در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: بار دیگر تاکید می‌کنیم که در صورت هرگونه تجاوز به عراق یا استفاده از خاک و حریم هوایی کشور برای حمله به جمهوری اسلامی، پاسخ گردان‌های حزب الله محدود به رژیم صهیونیستی نخواهد بود بلکه پایگاه‌ها، پادگان‌ها و منافع آمریکا در عراق و منطقه هدف قرار خواهد گرفت.

در ادامه این پیام آمده است: ما آغازگر جنگ انرژی نخواهیم بود، اما اگر این جنگ آغاز شد، تولید روزانه ۱۲ میلیون بشکه نفت متوقف خواهد شد و این وظیفه‌ای است که ما برعهده می‌گیریم و خدا می‌داند که برادران یمنی در باب المندب و برادران ایرانی در تنگه هرمز چه کاری خواهند کرد.

العسکری خاطر نشان کرد: این جنگ، پاک و ناپاک را از هم جدا کرد و مشخص کرد که چه کسانی نیروی شیطان و چه کسانی نیروی رحمان هستند. ما پیشتر از رژیم‌های ناپاک نام بردیم. اکنون شیعیان لندنی و لیبرال‌های عراق و عرب را نیز به این لیست اضافه می‌کنیم.

پیش از این مقامات جمهوری اسلامی ایران به کشور‌های همسایه درباره هر گونه همکاری با دشمن صهیونیست علیه منافع تهران هشدار داده بودند./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر